Continguts

Aquesta és una imatge de Flash. Per obrir-la clicau a sobre. A la nova finestra, si pitjau el botó dret sobre la imatge, teniu l'opció d'ampliar i veure els detalls, sense pèrdua de qualitat. Col.locant el ratolí a sobre, torna una maneta per desplaçar la imatge i veure'n diferents parts. Si no podeu veure la imatge, consulteu la secció de gràfics per a la web.

Una de les possibilitats més interessants dels ordinadors és el poder disposar d'un control total sobre els tipus de lletra que usam, i tenir-ne a la nostra disposició centenars, o fins i tot, milers de diferents. Qualsevol usuari té al seu abast allò que uns pocs anys enrera tenien sols a les millors impremtes.

La Impremta a casa.
Les possibilitats que ens ofereix un equip informàtic bàsic, pel que fa a tipografia, són immenses. Però cal anar amb compte a l'hora d'emprar aquests magnífics recursos. Presentam idees per al maneig de tipografia de forma creativa i assenyada.

Organitzar les fonts.
Si col.leccionam fonts, o si en tenim un gran nombre, podem tenir problemes amb el seu maneig. Aclarim la manera en que podem resoldre qualsevol d'aquests problemes.

Crear noves tipografies.
Un tutorial sobre la creació de noves tipografies digitals, incloent tots els aspectes del procés, analitzant els programes necessaris i suggerint nombroses idees.

Galeria tipogràfica.
Exemples d'aplicacions interessants de la tipografia (com la de la columna esquerra d'aquesta pàgina) enllaços a recursos útils i un recull de fonts dissenyades a casa.

 

Galeria tipogràfica creació tipogràfica Organitzar-se La impremta a casa [Vigital] [ Sumari General ] [ Cercar dins Vigital ] [La Teranyina d'Imatges] [Joan M. Mas] pàgina inicial    Versión castellana -¡Nuevo! inici